Touhula Touhukkaan päiväkodin toiminta loppuu, kaupungin yksiköissä ei ole tilaa lapsille – Kaupunki ottaa toiminnan itselleen liikkeenluovutuksena - Uutiset - Nokian Uutiset

Touhula Touhukkaan päiväkodin toiminta loppuu, kaupungin yksiköissä ei ole tilaa lapsille – Kaupunki ottaa toiminnan itselleen liikkeenluovutuksena

Kaupunginhallitus päätti maanantaina, että kaupunki ottaa liikkeenluovutuksena yksityisen Touhula Touhukas -päiväkodin toiminnan osaksi omaa varhaiskasvatusverkkoaan.

Nokian kaupunki ottaa yksityisen Touhula Touhukkaan päiväkodin liikkeenluovutuksella osaksi omaa palveluverkkoaan 1. tammikuuta alkaen.

26.11.2021 15:50 | Päivitetty 1.12.2021 14:07

Touhula Huvi Oy on ilmoittanut Nokian kaupungille, että Orelinkadulla sijaitsevan Touhukkaan toiminta lopetetaan viimeistään tammikuun lopussa.

Toiminnalle ei ole löytynyt jatkajaa yksityisistä palveluntuottajista, eikä kaupunki pysty tarjoamaan Touhukkaassa oleville 23 lapselle paikkaa kaupungin omista päiväkodeista, koska vuodenvaihteessa varhaiskasvatukseen on tulossa muutenkin niin paljon uusia lapsia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos