Uusi versio Nokian sataman ja Edenin alueen asemakaavamuutoksesta on nyt kommentoitavana – Suurin muutos on Nuijamiestentien katkaisu - Uutiset - Nokian Uutiset

Uusi versio Nokian sataman ja Edenin alueen asemakaavamuutoksesta on nyt kommentoitavana – Suurin muutos on Nuijamiestentien katkaisu

Aiemmin esillä olleen asemakaavaehdotuksen jälkeen on tehty niin suuria muutoksia, että uusi ehdotus päätettiin laittaa nähtäväksi ja kommentoitavaksi.

Suunnitelmien alkuvaiheessa tehty havainnekuva näyttää, minkälaista tunnelmaa Nokian satamaan haetaan. Uudessa asemakaavanmuutosehdotuksessa esimerkiksi kuvassa näkyvien Paratiisinkadun varteen suunniteltujen kerrostalojen sijaintiin ja korkeuteen on tehty muutoksia. Kuva: Nokian kaupunki.

24.11. 12:00

Kylpylähotelli Edenin ja satama-alueen asemakaavaa on tarkennettu. Nokian kaupunkikehityslautakunta on käsitellyt ja hyväksynyt asemakaavasta uuden ehdotuksen, joka on parhaillaan nähtävillä Nokian kaupungin nettisivuilla ja kaupungin virastotalon 3. kerroksen ilmoitustaululla. Muutettu ehdotus on nähtävillä ja siitä voi antaa palautetta joulukuun 10. päivään asti.

Luitko jo nämä?

Mainos