Lätkämatsiin matkalla? Ilveksen ja Tapparan pelilipulla pääsee nyt bussilla Nokialta Tampereelle ja takaisin, joulukuussa myös junat mukaan kokeiluun - Uutiset - Nokian Uutiset

Lätkämatsiin matkalla? Ilveksen ja Tapparan pelilipulla pääsee nyt bussilla Nokialta Tampereelle ja takaisin, joulukuussa myös junat mukaan kokeiluun

Nysse kokeilee Tampereen Ilveksen ja Tapparan kanssa uudenlaista lippuyhdistelmää, jossa Nysse-liikenteen kyytiin pääsee pelipäivinä jääkiekko-ottelun pääsylipulla. Aluksi kokeilu koskee linja-autoja ja ratikoita, joulukuussa junat tulevat mukaan kokeiluun.

Nysse kokeilee Tampereen Ilveksen ja Tapparan kanssa uudenlaista lippuyhdistelmää, jossa Nysse-liikenteen kyytiin pääsee pelipäivinä jääkiekko-ottelun pääsylipulla.

16.11. 13:13

Tapparan ja Ilveksen loppuvuoden liigaotteluiden kaikki liput ja kausikortit sisältävät ottelupäivänä matkaoikeuden Nysse-liikenteen busseissa ja ratikoissa.

Ensimmäisen kerran yhdistetty ottelu- ja Nysse-lippu on käytössä Hakametsässä Tappara–TPS-pelissä perjantaina 19. marraskuuta ja Ilves–JyP-pelissä lauantaina 20. marraskuuta.

Luitko jo nämä?

Mainos