Uusia padel-halleja nousee nyt ennätystahtia, Nokialle avataan alkuvuodesta jo kolmas - Uutiset - Nokian Uutiset

Uusia padel-halleja nousee nyt ennätystahtia, Nokialle avataan alkuvuodesta jo kolmas: ”En näe padel-kenttätilannetta niinkään kilpailutilanteena, vaan tuomme Nokialle lisää harrastusmahdollisuuksia”

Yrittäjien mukaan investoiminen padel-halleihin on nyt järkevää, sillä useat merkit kertovat, että lajin kasvu jatkuu vielä muutamien vuosien ajan. Sen jälkeen käydään kilpailua siitä, kenen hallilla viihdytään parhaiten. Nyt lajin ympärille luodaan golfista tuttua kulttuuria.

Joonas Niemi (vas.) ja Riku Mäkinen viettivät tiistaiaamua padelia pelaten Nokialla. Padel on mailapeli, joka yhdistää tenniksen ja squashin. Jälkimmäisestä muistuttaa se, että pallo voi kimmota kentän ohella myös seinistä. Kentän koko on 10 x 20 metriä.

15.11. 15:30

Tämän vuoden aikana Pirkanmaalle on noussut uusia padel-halleja kiihtyvään tahtiin.

Nokialla sijaitseva padel-halli Padel 247 vietti avajaisiaan lokakuussa. Se on jo toinen padel-harrastukseen keskittynyt toimija paikkakunnalla. Myös kolmas toimija, useita halleja pyörittävä Padel Tampere, aikoo laajentaa toimintaansa Nokialle ensi vuoden alussa. Riittääkö kaikille kentille tosiaan pelaajia?

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos