Tavoitteena kansalliset kilpailuvaatimukset täyttävä, esteetön uimahalli – Vanha halli olisi käytössä niin kauan, kunnes uusi valmistuu - Uutiset - Nokian Uutiset

Tavoitteena kansalliset kilpailuvaatimukset täyttävä, esteetön uimahalli – Vanha halli olisi käytössä niin kauan, kunnes uusi valmistuu

Ensin suunnitellaan, ja sen jälkeen tarkastellaan, mihin rahat riittävät. Sivistyslautakunnan puheenjohtaja uskoo, että uudelle uimahallille voisi saada valtiolta tukea 800 000 euroa.

Nokian uusi uimahalli voisi sijoittua Yrittäjäkadulle tai jäähallin viereen Vihnuskadun varteen (yläkuvat). Uudishanke vaatii purkuluvan vanhalle uimahallille (alakuvat).

27.10. 5:00

Nokian uusi uimahalli nytkähti askeleen eteenpäin, kun sivistyslautakunta hyväksyi esityksen suunnittelun ja kaavamuutosten käynnistämisestä. Asia etenee vielä kaupunginhallitukseen ja sitten kaupunginvaltuustoon.

Lautakunta teki yksimielisesti, joskin lautakunnan jäsenten Timo Lehtosen ja Miika Pulakan aloitteesta, sivistysjohtaja Mika Seppäsen esitykseen joitakin tarkennuksia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos