Headhunterien vinkit: Näin tulet huomatuksi työnhakijana - Uutiset - Nokian Uutiset

Oletko jo tutustunut suorahakuun? Headhunttaus on liki 70 miljoonan bisnes, ja nyt tavallisen työntekijänkin puhelin voi soida – Lue kokeneiden headhunterien 10 vinkkiä siitä, miten toimia

Headhunterien ammattitaidosta maksetaan Suomessa jopa kuusi­numeroisia summia. Yritykset hyödyntävät suorahakua yhä useammin myös muita kuin johtoportaan avainhenkilöitä palkatessaan. Tässä jutussa headhunterit kertovat, miten työuransa suunnan kääntämisestä kiinnostunut tulee huomatuksi.

Suorahakutoimeksiantoja toteuttavan Nordic Henkilöstöpalvelut oy:n Pirkanmaan aluepäälliköt Sofia Rosvall (vas.) ja Anna Virtanen tapaavat asiakkaitaan usein kahvikupin tai lounaan äärellä. Siksi myös tämän jutun haastattelu toteutettiin Tampereen keskustassa Pyymäen Oma -kahvilassa.

9.10. 11:00

Myyntipäällikkö, strateginen ostaja, teknologiapäällikkö, koneistaja, huoltopäällikkö, sähköasentaja ja hitsaaja. Kaikkiin näihin työtehtäviin Sofia Rosvall ja Anna Virtanen ovat headhuntanneet potentiaalisia osaajia Pirkanmaalla viime kuukausina.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos