Luvattomia piharakennuksia, kontteja ja romuja: Osa nokialaisista laiminlöi kaupungin kehotusta siivota piha - Uutiset - Nokian Uutiset

Luvattomia piharakennuksia, kontteja ja romuja: Osa nokialaisista laiminlöi kaupungin kehotusta siivota piha

Yli 60:ta nokialaista kiinteistönomistajaa huomautettiin pihalla olevista puutteista. Puolet noudatti kaupungin kehotusta siivoamisesta, mutta osa laiminlöi ohjeita.

Kaupunki ei katsoa suopeasti, jos pihoilla on esimerkiksi pressutalleja ja erilaisia romuja. Kuvat eivät liity jutussa mainittuihin tapauksiin.

4.10. 15:37

Merikontteja varastoina, pressutalleja ja luvattomia ulkorakennuksia. Muun muassa tällaisiin kehitelmiin Nokian rakennusvalvonta törmäsi kaupunkilaisten pihoilla, kun suoritti tarkastuksia syyskuussa.

Kyseessä oli jälkitarkastus, jossa selvitettiin, onko kaupungin kevätkatselmuksessa huomattuja puutteita korjattu. Vuosittain järjestettävässä kevätkatselmuksessa rakennusvalvonta kiinnittää huomiota ympäristön siisteyteen ja kunnossapitoon sekä luvattomaan rakentamiseen. Muun muassa edellä mainittuja pressutalleja, romuja ja muita luvattomia rakennelmia ei saisi pihoilla olla ainakaan pitkäaikaisesti.

Luitko jo nämä?

Mainos