Jääkö Nokia hetkellisesti ilman palloiluhallia? - Uutiset - Nokian Uutiset

Jääkö Nokia hetkellisesti ilman palloiluhallia? Kaupunki ehdottanut purku-urakan siirtoa, rakennuttaja ei lämpene ehdotukselle – ”Tulemme rakentamaan uuden palloiluhallin tavalla tai toisella”

Tredu Kiinteistöt irtisanoi Nokian palloiluhallin vuokrasopimuksen kesäkuussa päättyväksi huhtikuussa 2022. Kaupunki katsoo, että vuokrasopimuksen irtisanomisesta olisi tullut neuvotella yhdessä.

Nokian kaupunginjohtaja Eero Väätäinen kertoo, että kaupunki on yrittänyt löytää tilanteeseen ratkaisua ja se on ehdottanut Tredu Kiinteistöt Oy:lle, että purkua siirrettäisiin siten, että se toteutettaisiin aikaisintaan toukokuussa 2023.

24.9. 16:36

Nokian kaupunki kertoi perjantaina aamupäivällä, että Nokian palloiluhallia uhkaa ennenaikainen purkaminen toukokuussa 2022. Palloiluhallin purku liittyy Nokian lukion ja Tredun yhteisen kampuksen rakentamishankkeeseen.

Nokian kaupunginjohtaja Eero Väätäinen kertoo, että vaikka tiedossa on ollut, että palloiluhalli tullaan tulevaisuudessa purkamaan, on kaupungilla ajateltu, että vanha jää paikalleen kunnes uusi on rakennettu.

Luitko jo nämä?

Mainos