Uuden hyvinvointikeskuksen rakentaminen etenee – Kysyimme, mikä on rakentamisen vaihe ja valmistuuko mittava hanke etuajassa: ”Olemme pitäneet tätä yhtenä virstanpylväänä ja nyt se on totta” - Uutiset - Nokian Uutiset

Uuden hyvinvointikeskuksen rakentaminen etenee – Kysyimme, mikä on rakentamisen vaihe ja valmistuuko mittava hanke etuajassa: ”Olemme pitäneet tätä yhtenä virstanpylväänä ja nyt se on totta”

Nokian tulevan hyvinvointikeskuksen rakentaminen näkyy jo kaupunkilaisille. Kysyimme kaupungilta, missä rakennushankkeen kanssa mennään juuri nyt.

Nokian uuden hyvinvointikeskuksen rakentaminen on edennyt vauhdilla. Oikealla puolella oleva havainnekuva näyttää suuntaa antavasti, miltä valmis rakennus tulee näyttämään.

25.9. 12:00

Nokian hyvinvointikeskuksen rakentaminen on edennyt suunnitelmien mukaisesti. Nokian kaupungin rakennuttajapäällikkö Kirsi Maijala kertoo, että rakennuksen kolme ensimmäistä kerrosta ovat jo paikoillaan.

”Rakentamisen vaihe näkyy jo myös tänne virastotalolle ja olemme pitäneet tätä yhtenä virstanpylväänä ja nyt se on vihdoin totta”, Maijala kuvailee.

Luitko jo nämä?

Mainokset