Nokia sai valtiolta viime vuonna merkittävän koronatuen – Kysyimme, minne rahat on kohdennettu - Uutiset - Nokian Uutiset

Nokia sai valtiolta viime vuonna merkittävän koronatuen – Kysyimme, minne rahat on kohdennettu: ”Tämä on varasto, jota joudumme nyt kovalla kädellä tyhjentämään”

Nokian kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jari Haapaniemi kertoo, että valtion kunnille viime vuonna valtionosuuksina myöntämä koronatuki on toiminut Nokialla pelastusrenkaana muttei pelastajana.

Nokian kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jari Haapaniemi sanoo, että korona-avustuksia on luvassa myös lisää, mutta kuntien tulee hakea niitä itse. Haapaniemi kertoo, että seuraava tuki on tarkasti kohdennettu, ja hänen mukaansa tällä hetkellä näyttää siltä, että se tulee kohtelemaan kuntia todella kovalla kädellä.

15.9. 5:00

Valtio myönsi kunnille viime vuonna mittavat korona-avustukset, jotka jaettiin kuntiin valtionosuuksina. Kaikkiaan rahaa myönnettiin noin kolme miljardia euroa, josta Nokia sai 11,3 miljoonaa. Tästä 1,3 miljoonaa oli harkinnanvaraista tukea.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainokset