Paljon kritisoitu hankehumppa toi Nokian perusopetukselle 333 000 euron koronatuen – Rahalla ei kuitenkaan saada erityisopettajia, vaikka haluttaisiin: ”Kuoppa on tältä osin raapattu tyhjäksi” - Uutiset - Nokian Uutiset

Paljon kritisoitu hankehumppa toi Nokian perusopetukselle 333 000 euron koronatuen – Rahalla ei kuitenkaan saada erityisopettajia, vaikka haluttaisiin: ”Kuoppa on tältä osin raapattu tyhjäksi”

Nokian kaupungin perusopetukselle on myönnetty 333 000 euro koronatuki. Kyseessä on toinen hankeraha, jonka opetusministeriö on myöntänyt perusopetukselle koronavirustilanteen aikana.

Harjuniityn koulu on yksi niistä nokialaiskouluista joka on saanut myönnetyn koronatuen myötä yhden uuden koulunkäyntiavustajan.

15.9. 9:31

Nokian kaupungin perusopetukselle on myönnetty 333 000 euron koronahankeraha. Nokian johtava rehtori Kari Lähde kertoo, että kyseessä on iso potti, jolla tullaan tukemaan oppilaita, joille vallitseva koronatilanne on tuonut haasteita ja murhetta oppimiseen sekä esimerkiksi heitä, joille on kertynyt poissaoloja koronatilanteen takia.

Luitko jo nämä?

Mainokset