Valtuuston kokouksessa käsiteltiin kaavamuutoksia ja talousasioita – Suora lähetys on nyt päättynyt, katso tallenne tästä - Uutiset - Nokian Uutiset

Valtuuston kokouksessa käsiteltiin kaavamuutoksia ja talousasioita – Suora lähetys on nyt päättynyt, katso tallenne tästä

Nokian kaupunginvaltuusto kokoontui sähköisesti maanantaina 13. syyskuuta kello 18. Voit katsoa tallenteen kokouksesta tästä jutusta löytyvästä linkistä.

Nokian kaupunginvaltuusto kokoontui ensimmäiseen kokoukseensa Nokia-saliin 16.8. Toinen kokous oli maanantaina 13. syyskuuta.

13.9. 8:00 | Päivitetty 13.9. 19:42

Nokian kaupunginvaltuuston kokous alkoi maanantaina kello 18.

Suora lähetys on päättynyt. Voit katsoa tallenteen kokouksesta tästä.

Kokouksessa käsiteltiin muun muassa kaupunginvaltuutettu Seppo Kallion (vas) eropyyntöä. Pyyntö hyväksyttiin, ja valtuusto valitsi hänen tilalleen Kimmo Lamminsivun (vas) kaupunginvaltuuston ja rakennus- ja ympäristölautakunnan jäseneksi sekä kaupunginhallituksen varajäseneksi.

Lue lisää: Seppo Kallio lähtee kävelemään, yksin

Valtuusto hyväksyi myös Nokian Panimon alueen asemakaavamuutoksen. Kaavamuutos mahdollistaa Panimon kiinteistön laajentamisen. Kaava pitää sisällään uusia liikennejärjestelyjä, kuten valtatie 12:n ja Nuijamiestentien välisen tieyhteyden siirtymisen.

Lue lisää: Panimon tontin laajennussuunnitelma etenee – Näin kaava muuttaisi liikennejärjestelyjä

Lue lisää: Nokian Panimo lanseeraa oman Nokia-oluen – kerro, millainen se olisi

Esityslistalla oli myös vuoden ensimmäisen puoliskon osavuosikatsaus sekä talouden että toiminnan osalta.

Kaupungin vuosikate on toteutunut huomattavasti odotettua ja viime vuotta parempana, mutta esimerkiksi Pirkanmaan sairaanhoitopiirin palveluiden ostot taas ovat ylittymässä arviolta 7,5 miljoonalla eurolla.

Koronakuluja Nokian kaupungilla on kirjattu heinäkuun loppuun mennessä 2,76 miljoonaa euroa.

Nämä valtuusto merkitsi tiedokseen.

Suora lähetys kokouksesta on nyt katsottavissa tallenteena Nokian kaupungin Youtube-kanavalta. Kaupunki lisää tekstitetyn videon Youtubeen seuraavien kahden viikon aikana.

Edit 13.9. klo 19.41: Juttu päivitetty valtuuston kokouksen päätyttyä.

Luitko jo nämä?

Mainokset