Perttu Ketolan vuosi huipentui kauppoihin ”Tehdassaaren helmestä”, ja nyt kehitystyö voi alkaa - Uutiset - Nokian Uutiset

Ravintola, jazz-klubi, lastentapahtuma, ja kaikkea siltä väliltä. Perttu Ketolan perustama kiertotalousyritys Cireco Finland Oy on aiemmin hankkinut omistukseensa Tehdassaaren entisen puusepänverstaan, joka on toiminut muun muassa Koskiwerstas-juhlatilana.

Perttu Ketolan vuosi huipentui kauppoihin ”Tehdassaaren helmestä”, ja nyt alkaa tapahtua – ”Haluan, että jokainen vierailija lähtee saaresta vähän onnellisempana kuin oli tullessaan”

Tehdassaaren kehittämistyö on alkanut. Toimistotiloissa aloittaa pian kaksi uutta toimijaa, Tredu on tuomassa koulutusalojaan alueelle, ja ravintolatoiminnasta on neuvottelut käynnissä Tampereella Olympiakorttelia pyörittävän Olympia-ravintolat Oy:n kanssa.


29.4. 10:56

Monen nokialaisen kulttuurihistorian ystävän, ja ennen kaikkea kiertotalousyritys Cireco Finland Oy:n perustajan Perttu Ketolan, unelma on ottanut aimo askeleen eteenpäin.

Tehdassaaren vanhan tehdaskiinteistön huutokauppa päättyi huhtikuun alkupuolella, ja niin ikään Ketolan luotsaama Cireco Tehdassaari Kiinteistökehitys Oy voitti kisan 53 000 euron kauppahinnalla.

Luitko jo nämä?

Mainokset