Nokian vammaistyön johtaja vastaa nepsy-perheiden omaishoidon tukea koskevaan kritiikkiin: – "Jos on vain ohjauksen ja valvonnan tarvetta, kriteerit eivät täyty" - Uutiset - Nokian Uutiset

Nokian vammaistyön johtaja vastaa nepsy-perheiden omaishoidon tukea koskevaan kritiikkiin: – "Jos on vain ohjauksen ja valvonnan tarvetta, kriteerit eivät täyty"

Nokian kaupungin vammaistyön johtaja Kirsi Lempiäinen-Pellinen toivoo, että tulossa olevat lakimuutokset tuovat tullessaan kehitystä nepsy-perheiden osalta.

Nepsy-perheiden arkea helpottamaan on tehty esimerkiksi erilaisia kuvakortteja, jotka auttavat ohjaamaan lapsen toimintaa.­

21.1. 20:02

Nepsy-lasten perheiden on mahdollista hakea Nokian kaupungilta alle 65-vuotiaiden hoitoon tarkoitettua omaishoidon tukea.

Nokian kaupungin vammaistyön johtaja Kirsi Lempiäinen-Pellinen sanoo, että omaishoidon tuki myönnetään tarpeen mukaan, jos sen kriteerit täyttyvät. Päätökset perustuvat lakiin omaishoidon tuesta sekä Nokian perusturvalautakunnan vahvistamiin omaishoidon tuen ohjeisiin.

Luitko jo nämä?

Mainokset