Kuntavaalit Nokian Uutisissa: revolverisuoria, tietoja taustoista, nostalgiaa ja vastauksia tärkeimpiin kysymyksiin - listasimme myös vinkkejä ehdokkaille - Uutiset - Nokian Uutiset

Kuntavaalit Nokian Uutisissa: revolverisuoria, tietoja taustoista, nostalgiaa ja vastauksia tärkeimpiin kysymyksiin - listasimme myös vinkkejä ehdokkaille

Kevään kuntavaalit ovat nokialaisille tänä vuonna erityisen tärkeä tapahtuma. Miten käy valta-asetelmien? Nokian Uutisista löydät kiinnostavat haastattelut, tentit ja analyysit.

Ketkä jatkossa valtuustosalissa istuvat? Viime vuonna valtuusto kokousti pääosin etänä. ­

20.1. 8:00

Kevään kuntavaalien ehdokasasettelu on täydessä vauhdissa. Samaan aikaan kaupungissa on käynnissä mittavia muun muassa rakentamisen ja infran kehityshankkeita sekä suunnitelmia, jotka tulevat vaikuttamaan nokialaisten arkeen ja maisemiin tulevaisuudessa.

Muuttovoittoisen ja kasvavan kunnan kannalta kevään vaalit tulevat olemaan erityisen kiinnostavat.

Nokian Uutisista löydät vaaleihin liittyvää sisältöä pitkin kevättä. Merkitsemme vaaleihin liittyvät jutut ”Kuntavaalit” logolla verkossa ja vinjetillä lehdessä. Näin erotat ne lehden muusta sisällöstä, mitä sitäkin tulee elämänmakuisesti edelleen lisää.

Vaalien osalta luvassa on niin keltanokkien kuin konkareidenkin kuulumisia, 30 sekunnin tuulikaappisuoria, nostalgiaa menneiltä vuosilta ja silmiä avaavia analyyseja päätöksenteosta. Mitä valtuusto tekee? Miksi valtuutettuja tarvitaan? Tiedätkö, mikä merkitys on äänelläsi?

Olemme mukana vaalien puheenaiheiden esiintuomisessa myös yhteistyössä Sanoman muiden medioiden sekä paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa aina vaalitenteistä webinaareihin ja vaalikoneisiin.

Vaalikone Helsingin Sanomien kanssa

Maaliskuussa julkaisemme myös Helsingin Sanomien ja Aamulehden kanssa yhteistyössä rakennetun vaalikoneen, jossa pääsette etsimään ehdokkaidenne kantoja paikallisesti tärkeisiin puheenaiheisiin.

Vaalikoneen julkaisusta kerromme tarkemmin projektin edetessä.

Myös sinä voit vaikuttaa. Pian julkaistavassa ennakkokyselyssä voit kertoa, mistä asioista ehdokkaiden pitäisi sinun mielestäsi nyt puhua, mihin antaa vastauksia, mihin ottaa kantaa. Mitä haluaisit kysyä ehdokkailta? Mitkä asiat kaupungissa vaativat nyt parannuksia?

Mikäli mielessäsi on jo nyt kysymyksiä, joita haluaisit meidän peräävän vastauksia tai joita haluaisit ehdokkaille esittää, voit lähettää niitä sähköpostitse: toimitus.nokianuutiset@sanoma.fi

Tavoitatko äänestäjäsi?

Koronarajoitukset vaikuttavat kampanjoitiin jonkin verran vähintäänkin muuttaen kohtaamisen tapoja.

Nokian Uutisten ilmoituksista vastaava myyntipäällikkö Jenni Nikkilä tietää, että paikallinen media on turvavälillinen kohtaamispaikka, jossa näkyvyys on taattu.

– Meidän kauttamme ehdokas saa näkyvyyttä luotettavassa mediassa, omalla alueellaan ja kaikissa kanavissa: digissä, painetussa lehdessä, telkkarissa, radiossa... Kannattaa olla ajoissa liikkeellä ja vaikuttaa äänestäjiin pitkällä tähtäimellä, Nikkilä muistuttaa.

– Kaikkien munien laittaminen samaan somekoriin saattaa houkutella, mutta pelkästään se ei kyllä riitä läpimenoon. Siksi näkyvyys kannattaa levittää laadukkaaseen ja paikalliseen mediaympäristöön, jossa asioista keskustellaan uskottavasti.

Ehdokkaat esiin

Ole ajoissa. Turha viivyttää ulostuloa ja säästellä asiaa. Oikea aika aktivoitua kunnallisvaaleihin on nyt.

Aja enintään kolmea asiaa. Jos olet yli kolmen asian valtuutettu, et ole minkään asian valtuutettu.

Valitse vaaliviestillesi luotettava media.

Vinkit ehdokkaille: Jenni Nikkilä ja Sanoman vaalimyyntitiimi

Luitko jo nämä?

Mainokset