"Tämä hanke on syntynyt tarpeesta” - ECO3:n Start up -kasvuohjelmalla nostetaan esiin uusia ideoita ja kehitetään koko kiertotalousalaa - Uutiset - Nokian Uutiset

"Tämä hanke on syntynyt tarpeesta” - ECO3:n Start up -kasvuohjelmalla nostetaan esiin uusia ideoita ja kehitetään koko kiertotalousalaa

Kolmenkulman alueen yrityskeskittymä laajenee ensi vuonna myös sen myötä, kun uusia yritystontteja tulee tarjolle 25 hehtaaria. Start up -pilottihankkeella haetaan myös uudenlaisia toimintamalleja julkisen ja yksityisen sektorin väliseen yhteistyöhön.

ECO3-yrityspuisto laajenee, kun vuoden alussa tarjolle tulee 25 hehtaaria uusia yritystontteja. Alueella toimii tällä hetkellä 18 bio- ja kiertotalouden yritystä.

5.12.2020 6:00

Nokian Kolmenkulman alueella bio- ja kiertotalouden yrityskeskittymässä ECO3:ssa halutaan jatkaa alan edelläkävijänä. Alue on Suomessa merkittävä, ja se on saanut myös kansainvälistä huomiota. Nyt ECO3:sta halutaan tehdä myös alan uusien ideoiden eli innovaatioiden edelläkävijä, ja siksi ensi vuonna alkaa alan start up -kasvuohjelma.

Luitko jo nämä?

Mainokset