Nokian Uutisten Antti-patsas terveyspalveluiden johtajalle tunnustuksena nopeasta tiedonvälityksestä - Uutiset - Nokian Uutiset

Nokian Uutisten Antti-patsas terveyspalveluiden johtajalle tunnustuksena nopeasta tiedonvälityksestä

Nokian Uutiset on luovuttanut tänä vuonna paikallislehtien Antti-patsaan Nokian terveyspalveluista vastaavalle Minna Luodolle.

Minna Luoto on toiminut Nokian terveyspalveluiden johdossa vuodesta 2019. ­

30.11.2020 13:28

Nokian Uutiset on luovuttanut tämän vuoden Antti-patsaan Nokian terveyspalveluiden johtajalle Minna Luodolle. Antti-palkinnolla lehti haluaa kiittää Minna Luotoa aktiivisesta ja paikallisuutisointia tukevasta viestinnästä.

– Minna Luoto on aina vastannut nopeasti haastattelu- ja tietopyyntöihin ja auttanut toimitusta eteenpäin tiedonhankinnassa. Minna Luoto ei ole myöskään kaihtanut negatiivisten asioiden tuomista julkiseen keskusteluun, vaan on kertonut esimerkiksi terveyspalveluiden haasteista niin, että olemme voineet tarjota nokialaisille monipuolisesti tietoa ja puheenaiheita terveydenhuollon tilanteesta, Nokian Uutisten päätoimittaja Leena Hirvonen sanoo.

– Tällä hetkellä on erityisen tärkeää, että media ja etenkin paikallismedia voi luottaa siihen, että terveydenhuollosta päättävät ja siellä vaikuttavat ihmiset ovat tavoitettavissa uutisointia varten. Mitä avoimemmin asioista kerromme, sitä helpommin voimme luoda myös levollisuutta vaikeassa tilanteessa, Hirvonen jatkaa.

Minna Luoto on tunnustuksesta yllättynyt, mutta hyvillään.

– Olen sitä mieltä, että asioista pitää puhua avoimesti, myös niistä ongelmista. Mekin täällä haluamme tehdä parhaamme hyvien ja toimivien terveyspalveluiden eteen, Minna Luoto sanoo.

Antti-palkinto tai Antti-patsas on Sanomalehtien Liiton paikallislehtijaoston, Paikallislehtien päätoimittajayhdistyksen ja Suomen Paikallismediat Oy:n vuosittain jakama tunnustus yhteisölle tai henkilölle, joka on toiminnallaan edistänyt paikallislehdille tärkeitä arvoja. Jaossa on valtakunnallinen, maakunnallinen ja paikallismedioiden omia tunnustuksia.

Valtakunnallisen Antti-patsaan sai tänä vuonna presidentti Sauli Niinistö, joka on avoimesti puolustanut erityisesti paikallismedioiden oikeutta saada ja jakaa tietoa sekä puolustanut paikallismedian olemassaolon tärkeyttä.

Paikallislehdistön pronssisen Antin on suunnitellut kuvanveistäjä Kari Ovaska.

Patsasta ei jaettu ollenkaan vuonna 2015. Paikallislehdet päätyivät ratkaisuun kiinnittääkseen huomiota Postin toimintaan.

Luitko jo nämä?

Mainokset