Poliisi etsii Tampereella kadonnutta miestä - Uutiset - Nokian Uutiset

Uutta tietoa Tampereella kadonneesta: Vapaaehtoinen pelastuspalvelu tekee tänään etsintöjä Nalkalasta Nokian suuntaan

Kadonnut lähetti tekstiviestejä 7. marraskuuta aamuyöllä. Sen jälkeen hänestä ei ole havaintoja.

Poliisi etsii Tampereella kadonnutta henkilöä.­

21.11.2020 13:25

Tampereella kadonneen 31-vuotiaan miehen käyttämä auto on löytynyt Nalkalasta, kertoo Sisä-Suomen poliisi perjantaina 20. marraskuuta.

Kadonnut henkilö on noin 180 cm pitkä ja normaalivartaloinen. Katoamispäivän vaatetuksesta ei ole tietoa.

Kadonnut ei saapunut työpaikalleen maanantaina 9. marraskuuta. Poliisin mukaan mies on ollut kateissa 7.11.2020 aamuyöstä lähtien. Tiedot kadonneen liikkeistä ovat toistaiseksi melko vähäisiä.

Rikosylikomisario Jari Kinnunen kertoo, että 7. marraskuuta mies on vielä lähettänyt viestejä, ja sen jälkeen hänestä ei ole havaintoja.

Aiemmin poliisi on kertonut, että kadonneesta tehtiin viikonloppuna havaintoja Länsi-Tampereella muun muassa kaupassa. Kinnunen sanoo, että kadonneesta on saatu vihjeitä, mutta ne keskittyvät varhaisempaan ajankohtaan kuin katoamisiltaan.

Kinnunen sanoo, että miehen käytössä oli työnantajan auto. Työnantaja myös löysi auton Nalkalankatu 12 G -rapun läheisyydestä.

Kinnunen sanoo, että tiedossa ei ole, onko kadonnut käyttänyt autoa katoamisaikaan, eikä löytyneen auton perusteella voida tehdä minkäänlaisia päätelmiä katoamisesta.

Poliisi tutkii tapausta kadonneen henkilön etsintöinä, mutta rikoksen mahdollisuutta ei ole suljettu pois.

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu tekee kadonneen etsintää lauantaina aamupäivästä alkaen. Etsintäalue suuntautuu Nalkalasta Rosendahlin ja Nokian suuntaan.

Kinnunen sanoo, että poliisi on harkinnut myös vesistöetsintöjä, mutta niistä ei ole tiedotettavaa.

Sisä-Suomen poliisi pyytää ilmoittamaan vihjeistä ja havainnoista vihjesähköpostiin, jonka osoite on: Rikosvihjeet.Pirkanmaa.Sisa-Suomi@poliisi.fi.

Luitko jo nämä?

Mainokset