”Antaa itsellekin paljon”, sanoo lastenhoitokeikkaa tekevä 17-vuotias Neea Pimiä – Selvitimme, mistä Nokialla voi saada tilapäistä lastenhoitoapua - Uutiset - Nokian Uutiset

”Antaa itsellekin paljon”, sanoo lastenhoitokeikkaa tekevä 17-vuotias Neea Pimiä – Selvitimme, mistä Nokialla voi saada tilapäistä lastenhoitoapua

Vanhemmilla yhteinen iltameno, mutta kuka huolehtisi sillä aikaa lapsista? Lyhytaikaiselle ja tilapäiselle lastenhoitoavulle on Nokialla tarvetta monella perheellä. Tapasimme lastenhoitokeikkaa tekevän Neea Pimiän, joka tietää, mikä lasten kanssa tehtävässä työssä on parasta.

Kaksoistutkintoa opiskeleva Neea Pimiä näyttää, miten Tredun Kankaantaan toimipisteessä harjoitellaan lasten hoitamista. Liki vuoden lastenhoitotöitä tehneen Pimiän mukaan palkitsevaa hommassa on lasten ja vanhempien ilo.

18.2.2020 8:28

Nokialainen, 17-vuotias Neea Pimiä tietää, miten vanhempien kasvot saa kääntymään hymyyn. Siihen riittää jo muutama tunti omaa aikaa lauantai-iltana sillä aikaa, kun Pimiä huolehtii perheen lapsista.

– Ehkä parasta on, kun näkee, miten paljon hyötyä ja iloa tästä voi vanhemmille olla. Jo parilla tunnilla on iso merkitys. Tällaisesta mahdollisuudesta ollaan onnellisia, Pimiä kertoo.

Luitko jo nämä?

Mainos