Nokialainen ravintola Pepper avautuu koronasta huolimatta - Uutiset - Nokian Uutiset

Nokialaisravintola avaa oviaan koronatilanteesta huolimatta: ”Kiinni olevat ravintolat ovat aiheuttaneet harmaita hiuksia"

Nokiallakin toimiva ravintola Pepper on avannut ovensa rajoitetusti lounasasiakkaille. Henkilöstöravintolassa asiointi edellyttää erillistä sopimusta. Kysyimme ravintolatoiminnasta vastaavalta Timo Hannulalta, miksi ratkaisuun on päädytty ja miten varmistetaan asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus.

Lounasta saa joistakin ravintoloista, kuten Pepperistä, myös paikan päällä. Nokialla asiakkaiden turvallisuutta pyritään takaamaan monin eri tavoin. Kuva: Arkisto.

30.4.2020 10:40

Useat noutotilaustaan hakeneet asiakkaat hieraisivat viikolla silmiään, kun ravintola Pepperissä oli myös ravintolassa lounastaan syöviä asiakkaita. Ravintolatoimenjohtaja Timo Hannula Pepperistä kertoo mistä on kysymys.

Hannulan mukaan kolmatta viikkoa kiinni olevat ravintolat ovat aiheuttaneet harmaita hiuksia ravintoloitsijalle ja työntekijöille ja eväät sekä erilaiset noutoannokset ovat jo tulleet turhankin tutuiksi, joten asiakkaat kaipasivat posliinilautasten ääreen.

Luitko jo nämä?

Mainos