Uudet suositukset käyttöön etäopetuksessa I Nokian Uutiset - Uutiset - Nokian Uutiset

Kaupunki kiinnittää huomiota etäopetuksen laatuun, opettajien työrauhaan ja oppimisen tukeen uusin suosituksin - toteutuvatko teillä nämä erityiset oikeudet?

Nokian koulujen etäopetuksessa on otettu käyttöön uusia, laatua mittaavia suosituksia. Kaupunki on tehnyt kyselyn etäopetuksen järjestämisestä. Lähes puolet huoltajista tuntee huolta etäopetuksen onnistumisesta. Enimmäkseen palaute etäopetuksesta on ollut positiivista.

Nokian peruskoulujen etäopetuksessa on otettu käyttöön uudet laatusuositukset. Tavoitteena on varmistaa poikkeusoloissa toteutettavan etäopetuksen tasalaatuisuus.

16.4.2020 15:44

Nokian peruskoulujen etäopetuksessa on otettu käyttöön uudet laatusuositukset, jotka täydentävät aiemmin laadittuja etäopetuksen pelisääntöjä. Tavoitteena on varmistaa poikkeusoloissa toteutettavan etäopetuksen tasalaatuisuus.

– Etäopetukseen siirryttiin maaliskuun loppupuolella hyvin lyhyellä ennakkovarautumisajalla. Siihen nähden opetustoimet ovat lähteneet liikkeelle hyvin ja etäopetuksen toimintakulttuuri on kehittynyt valtavasti lyhyessä ajassa. Opetuksen digiloikasta on puhuttu vuosia, mutta vasta nyt se on tavallista askelta pidempi, Nokian kaupungin johtava rehtori Kari Lähde kuvailee.

Luitko jo nämä?

Mainos