Ilkivalta jatkuu Nokialla: Yön aikana kaadettiin uimarannalla bajamaja - Uutiset - Nokian Uutiset

Ilkivalta jatkuu Nokialla: Yön aikana kaadettiin uimarannalla bajamaja

Ilkivaltaa Liukuslahden uimarannalla. Bajamaja oli kaadettu tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

10.7.2019 10:37 | Päivitetty 10.7.2019 14:35

Ilkivallan teot eivät ole valitettavasti loppuneet Nokialla. Viime yönä eli tiistain ja keskiviikon välisenä yönä asiattomilla asioilla olleet henkilöt liikkuivat Kehon suunnalla ja muun muassa Liukuslahden uimarannassa.

Uimarannan bajamaja oli kaadettu yön aikana. Tämän vuoksi bajamaja on poissa käytöstä jonkin aikaa, sillä se on pestävä perusteellisesti.

– Tämä on ihan järjetöntä. Tuntuu, että tekijöitä suojellaan. Kyllä kotona varmaan tiedetään, ketkä ovat olleet asialla, kertoo Nokian Uutisten paikalle sattunut lukija.

Moottori ja akku karkuteillä

Toisen läheisen uimarannan hietikolta puolestaan löytyi tänä aamuna irralliset sähkömoottori ja akku. Moottori ja akku löytyivät seurakunnan rannasta partiolaisten majan lähistöltä.

Niille löytyi kuitenkin selitys. Nokialaismies soitti toimitukseen keskiviikkona iltapäivällä ja kertoi, että hän oli unohtanut moottorin ja akun tiistai-iltana rantaan. Akku ja moottori oli ehditty korjata rannalta pois, kun mies oli käynyt etsimässä niitä keskiviikkona ennen puolta päivää.

Silminnäkijähavaintojen mukaan kahden ison valkoisen koiran kanssa liikkeellä ollut pariskunta korjasi ne talteen.

Mies toivoo saavansa tavaransa takaisin. Hänen mukaansa moottori oli harmaa Yamaha, jonka yläpää on huonosti kiinni. Toisessa akunkengässä ei ole suojusta.

Edit: päivitetty moottorin ja akun tilanne.

Luitko jo nämä?

Mainos