Vuoden suurin varhaiskasvatushaku käynnissä Nokialla - Uutiset - Nokian Uutiset

Vuoden suurin varhaiskasvatushaku käynnissä Nokialla, kahdella asuinalueella tiukin tilanne – Varhaiskasvatuksen johtaja: ”Valtaosa saa toivomansa paikan”

Lapselle voi hakea varhaiskasvatuspaikkaa Nokialla ympäri vuoden. Paras aika hakea paikkaa on kuitenkin kerran vuodessa, helmi-, maaliskuun taitteessa järjestettävän ison varhaiskasvatushaun aikana. Tänä vuonna haku on käynnissä viikkojen 10 ja 11 aikana.

Nokian kaupungin varhaiskasvatuksen iso haku on parhaillaan käynnissä. Elokuussa varhaiskasvatuksessa aloittaa arviolta satoja uusia lapsia.

4.3.2020 8:25

Nokian Uutiset

Nokian kaupungin varhaiskasvatuspaikkojen vuosittain niin kutsuttu suuri haku on parhaillaan käynnissä. Haku ajoittuu 29.2- 9.3 väliselle ajalle.

Paikan hakeminen

Hoitopaikkaa voi hakea ympäri vuoden. Viikoilla 10-11 järjestetään haku, jonka perusteella elokuussa alkavan toimintakauden lapset sijoitellaan alustavasti yksiköihin.

Varhaiskasvatuspaikkaa on haettava viimeistään neljä kuukautta ennen hoidon tarvetta. Äkillisissä tapauksissa (työ- tai opiskelupaikan saaminen), paikka järjestetään kahden viikon kuluessa hakemuksen saapumisesta.

Lapsella on lakiin perustuva oikeus varhaiskasvatukseen vanhempainrahakauden loppumisen jälkeen aina oppivelvollisuuden alkuun saakka.

Paikkatilanteesta, päiväkotien sijainnista ja eri hoitomuodoista saa tietoa suoraan päiväkodeista.

Lähde: Nokian kaupunki

Tänä aikana vanhemmat voivat hakea lapselleen varhaiskasvatuspaikkaa elokuun alusta alkaen.

Luitko jo nämä?

Mainos