Cireco Oy ja Tehdas 108 kaavailevat Tehdassaaresta kestävän kehityksen ja kiertotalouden malliesimerkkiä – Kaupunki ei ota vielä kantaa aluekehityssuunnitelmaan - Uutiset - Nokian Uutiset

Cireco Oy ja Tehdas 108 kaavailevat Tehdassaaresta kestävän kehityksen ja kiertotalouden malliesimerkkiä – Kaupunki ei ota vielä kantaa aluekehityssuunnitelmaan

Kiertotalouden mukaisen rakentamisen edelläkävijäyritys Cireco Finland Oy muuttaa toukokuussa Tampereelta Nokian Tehdassaareen. Yritys on yhdessä Tehdas 108:n kanssa laatinut alueelle kehityssuunnitelman, jonka avulla Tehdassaaresta rakennettaisiin kestävän kehityksen ja kiertotalouden malliesimerkki.

Cireco Finland Oy ja Tehdas 108 ovat laatineet Tehdassaarelle aluekehityssuunnitelman, jonka tavoitteena on luoda kulttuurihistoriallisesti arvokkaalle ja vetovoimaiselle alueelle elinvoimainen toimintakeskus.

30.4.2020 5:56

Suomella on kunnianhimoiset tavoitteet nousta kiertotalouden kärkimaaksi vuonna 2025 ja saavuttaa kaikki YK:n kestävän kehityksen toimintaohjelmaan, Agenda2030:een, sisältyvät 17 tavoitetta vuoteen 2030 mennessä. YK:n jäsenmaiden johtajien hyväksymällä ja poliittisesti sitovalla ohjelmalla pyritään äärimmäisen köyhyyden poistamiseen sekä kestävään kehitykseen, jossa huomioidaan niin ympäristö- ja talousasiat kuin kansainvälinen yhteistyö ja ihmisoikeudetkin.

Luitko jo nämä?

Mainos