Nokian Uutiset

Vähämaalinen ottelu tarjottiin Nokian jäähalliin saapuneille kiekkofaneille Pyryn ja Kajaanin Hokin välisessä kamppailussa. Vierasvoitto Hokille maalein 2-1 (1-1, 0-0, 0-1).

–Teimme ottelussa kaksi maalia, mutta takkiin tuli 1-2. Vieraiden voittomaali oli meidän oma maali. Maalinteko oli hukassa tässä ottelussa. Taisi olla puolen kymmentä läpiajoakin ja muutama tyhjän maalin ohi veto, toteaa päävalmentaja Sami Karppinen.

Jani Lehtonen vei kotijoukkueen johtoon avauserässä, mutta vieraat tasoittivat 3,5 minuuttia kotijoukkueen avausosumasta. Toinen erä pelattiin minkäänlaista merkintää pöytäkirjaan.

Kolmannessa erässä Hokki sai ylivoimaaliin ajassa 45.00 tekijänä jo avausosuman laukonut Erno Räsänen.

–Näitä otteluita tulee ja menee. Taistelu jatkuu. Meiltä puuttui tänäänkin pakistosta kolme ison roolin pelaajaa.

Hokin maalissa Patrik Koivisto torjui 37 laukausta, kun vastaavasti Tomi Rautio kotijoukkueen maalilla puuttui peliin 28 kertaa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio