Pyryn sarjapainit on tältä keväältä nyt taputeltu – Katso tästä, miten pienet pyryläiset pärjäsivät

Nokian Pyryn sarjapainit on nyt saatu tältä erää päätökseen. Alarivissä Paavo Leppänen, Manu Rask, Elias Häkkinen, Evella Kauko, Otto Koivumäki, Niilo Loikkanen ja Niki Pärnänen. Keskirivissä Neela Juvonen, Ellen Kangas, Kerttu Leppänen, Tuukka Niemi, Viljami Kauko, Kasper Kauko, Frans Lehtinen, Alpo Kauppila, Eetu Juvonen, Niila Sulander, Olli Kaisla ja Valtteri Kiviranta. Takarivissä Risto Kauko (valmentaja), Jarmo Kauko (valmentaja), Juho Niemi (valmentaja), Roni Aho, Maija Lehto ja Heikki Kaisla (valmentaja). Kuvasta puuttuvat Aaron Roth, Benjamin Roth, Sulo Paldanius, Eino Autioniemi, Oliver Wallenstjerna, Aapo Salovaara, Luca Räikkönen ja Jere Tuomisto.

Nokian Pyryn järjestämät sarjapainit on nyt saatu päätökseen, kun viimeinen osakilpailu painittiin 13. toukokuuta. Sarjapaineissa oli tänä keväänä yhteensä neljä osakilpailua.

Neljässä osakilpailussa nähtiin yhteensä 82 painijaa. Lisäksi kymmenen painijaa kävi ottelemassa ystävyysotteluita. Nokian Pyrystä osakilpailussa oli 24 painijaa, lisäksi kolme kokeneempaa painijaa kävi antamassa hyvää painiopetusta ystävyysotteluissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos