Lauri Seppälän lisäajan maali ratkaisi voiton

A-nuorten SM-karsintasarjassa sunnuntainen Pirkanmaan paikalliskamppailu Nopsin ja Ilveksen välillä näytti päättyvän maalittomaan pistejakoon. Mutta kun oli pelattu 90+1 pääsi Nopsin Lauri Seppälä nousemaan laidalta keskelle ja laukoi komeasti voittomaalin.

”Olimme sitkeitä ja odottelin koko ajan että puolustamme yhden pisteen. Avausjaksolla olimme vastaanottajia, mutta toisella puoliajalla puolustettiin koko joukkueen voimin. Maalissa Päiviön Eemeli liimasi monta kovaa vetoa”, myhäili tyytyväisen päävalmentaja Rami Rosenberg.

Rosenberg totesi, että oli hienoa tehdä ryöstö. Ilveksessä oli muun muassa lauantaina Liigaottelussa olleita pelaajia.

”Tämä voitto oli iso askel kohti ainakin SM-karsintapaikkaa eli kuutospaikkaa, mutta eihän olla kaukana varsinaisesta paikastakaan. Peli kerralla ja katsotaan aina pelin jälkeen miltä näyttää. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin”, jatkoi Rosenberg.

Nopsin seuraava kamppailu on ensi lauantaina sarjassa nokialaisia edellä oleva HJS.

Sarja näyttää sunnuntain jälkeen seuraavaa: 1.GrIFK 14 ottelua/29 pistettä, Pori Akatemia 14/27, VPSj 14/26, HJS 14/24, Nops 14/23. Nämä viisi olisivat menossa SM-sarjaan. Kuudentena eli karsijan paikalla on Ilves 13/22. Ensimmäisenä Ykköseen olisi menossa muun muassa seitsemäntenä oleva Pöxyt 15/20.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos