Nops2 vei paikalliskamppailun Pyryä vastaan

Voitto maistui kolmen huonon pelin jälkeen.

NoPSin keltapaidat veivät sarjapisteet maalein 3–0 Pyryn punapaidoilta Nelosen paikallisottelussa.

Jalkapallon Nelosen ensimmäinen kauden paikalliskamppailu Nops2:n ja Pyryn välillä pelattiin kesäisissä olosuhteissa Menkalan kentällä. Nops otti Nelosen paikalliskamppailujen etulyönnin kaatamalla Pyryn maalein 3–0 (1–0).

”Meillä oli kolme huonoa peliä alla, joten voitto todella maistuu. Meidän lähtöasema tähän otteluun oli pitää oma pää puhtaana. Kyllä Pyrylläkin omat paikkansa, mutta me saimme onnistumiset”, toteaa Nopsin päävalmentaja Sami Puustinen.

Edustusjoukkueen reservinä toimiva kakkosjoukkue pelasi tänään viidellä A-junnulla ja kolmella edustusjoukkueen pelaajalla ja omia kakkosjoukkueen pelaajia oli mukana kuusi.

”Sitä ei koskaan tiedä keitä peliin on tulossa, kun pukukoppiin menee. Tällä systeemillä edustusjoukkueessa ja A-junnuissa vähemmälle peliajalle jäävät saavat Nelosessa pelata”, jatkoi Puustinen.

Nops nousi voitolla pois jumbosijalta, jonne Pyry tipahti. Nopsin ainoa tavoite on säilyä tässä sarjassa. Seuraava joukkueen ottelu on ensi perjantaina Tampereella Vehua vastaa

Luitko jo nämä?

Mainos