IkU voitti Pyryn Kyröskoskella

Miesten Nelosessa Pyry joutui lauantaiseen otteluun Ikaalisten IkUa vastaan vain yhdellä vaihtopelaajalla eri loukkaantumisten ja sairauksien takia. IkUn peli pelattiin Kyröskoskella, koska Ikaalisissa ei ole pelikelpoista kenttää.

Pyry joutui kuusi minuuttia ennen puoliaikaa vaihtamaan maalivahtia, kun Ville Mansikkamäki loukkaantui. Maaliin vaihdettiin Aapo Hautsalo.

Avausjaksolla tuli vain yksi osuma 41. minuutilla ja sen teki IkU. Toisella puoliajalla maaleja ropisi oikein kunnolla Pyryn maaliin. Esimerkiksi viimeisen kymmenminuuttisen aikana viidesti maaliverkko heilahti. Ottelu päättyi lopulta IkUn murskavoittoon maalein 8-0 (1-0). Kotijoukkueesta hattutemppuun ylsivät Ville Levula ja Tomi Ylinen. Pyryllä on nyt neljästä ottelusta koossa yksi piste.

”Se on aika rohkeaa laittaa ainoa vaihtomies maaliin. Ville (Mansikkamäki) reväytti jalkansa pelaten siihen asti (35 minuuttia) nollapelin. Tämä on nyt nopeasti unohdettava ja alettava keskittymään paikalliskamppailuun”, toteaa päävalmentaja Kari ”Kossu” Koskinen.

Toinen nokialaisryhmä Nelosessa Nops2 on pelannut kolme ottelua ilman pisteitä. Viimeisin tappio tuli perjantai-iltana Menkalassa, jossa vierailulla ollut Pipo-79 otti vierasvoiton 0–1. Tuo maali syntyi 42. minuutilla, ja sen teki Ville Jäppinen.

Seuraavan kerran Nops2 pelaa ensi lauantaina Menkalassa paikalliskamppailussa Pyryä vastaan. Ottelu alkaa kello 15.30.

Oikaisu 8.5. kello 13.17: Maaliin vaihdettiin Mansikkamäen tilalle Aapo Hautsalo, ei Jasper Harviala kuten jutussa alun perin virheellisesti kirjoitettiin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos