FC Nokian T-18-tytöt hakivat komean vierasvoiton

FC Nokian Tilda Pyykkönen tykitti kolme maalia PKKU/2:n verkkoon. Kuva on arkistokuva

Valtakunnallisessa Ykkösessä FC Nokian tytöt jatkavat voittojen tiellä, kun joukkue vieraili Tuusulassa PKKU/2:n vieraana. Vierasvoitto kirjattiin lukemin 1–3 (0–0).

”Avausjakso oli vähän nihkeää. Ilmeisesti automatka painoi jaloissa. Ei oltu hereillä, mutta pikkuhiljaa päästiin mukaan peliin. Kaikki maalit olivat komeita. Olen todella tyytyväinen tulokseen, kun miettii sitä, että useimmat tytöt ovat pelanneet neljään päivään kolme peliä”, toteaa päävalmentaja Mika Räisänen.

Ottelun suuri sankari oli hattutempun tehnyt Tilda Pyykkönen. Lauantaina naisten ottelussa Pyykkönen teki molemmat FC Nokian maalit.

”Jo viime kaudella sain onnistumisia naisten otteluissa. Nyt on ollut tällä kaudella peleissä useita paikkoja kuten nytkin. Olisi voinut tulla enemmänkin onnistumisia”, maalikuningatar Pyykkönen totesi.

Pyykkönen pelasi torstaina Suomen cupin ottelun, jota T-18-tytöt pelaavat. Voitto PIF:sta 1–0, lauantaina naisten Kolmosen pelistä voitto LiePasta 2–0 ja nyt sunnuntaina 3–1-voitto.

”Kyllä vähän on jalat väsyneet. Mutta kuitenkin on hieno pelata näitä kaikkia sarjoja. Nyt täytyy kunnolla tehdä hyvä palautus, että jaksaa ensi viikonlopun kaksi ottelua pelata”, jatkoi Pyykkönen.

Ensi lauantaina on Pyykkösellä edessä Kolmosen ottelu Tutoa vastaan Menkalassa ja sunnuntaina on myös kotikentällä Ykkösen ottelu TPS:ää vastaan.

Suomen cupin ottelu Kakkosessa pelaavaa VPS:ää vastaan on toukokuun viimeinen viikonloppu.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos