Pyrylle jälleen niukka tappio

Nino Haveri ja muut Pyryn punapaidat taistelivat Nelosen sarjapisteistä Lekiä vastaan Menkalan kotiottelussa.

| Päivitetty

Jalkapallo Miesten Nelosessa ei Pyry päässyt vieläkään voittojen tielle lauantaina Menkalassa pelatussa ottelussa, kun se kohtasi Leki Futiksen. Pisteet matkasivat Lempäälään lukemin 1–2 (1–0). Avauskierroksella tuli 1–2-tappio Pipolle ja viime viikolla 3–3-tulos Vehua vastaan, mutta voitto puuttuu.

”Ei saatu hyvistäkään paikoista maaleja aikaiseksi. Saadaan pelattua paikat, mutta viimeinen vaihe jää torsoksi. Nyt meillä oli vain kaksi vaihtopelaajaa loukkaantumisten ja flunssataudin takia. Se tuli aika raskaaksi, kun vielä jouduimme vajaalle 25 minuuttia ennen loppua. Juoksukunto loppui nyt kesken”, toteaa Pyryn pääkäskijä Kari ”Kossu” Koskinen.

Pyry teki ottelun avausmaalin 27.minuutilla, kun nuori Aaro Lehtonen viimeisteli tuon. Vieraat saivat tasoituksen yhden miehen ylivoimalla 80. minuutilla ja voittomaalin aika oli ajassa 90+2.

”Kyllä nyt olisi pitänyt jättää Nokialle pisteet. Ensi viikolla on harjoiteltava maalein tekoa, jotta saisimme itsemme voittojen tielle. Toivotaan, että ensi lauantaiksi saamme sairastuvalta miehiä kentälle”, jatkoi Koskinen.

Pyryn seuraava ottelu on ensi lauantaina Hämeenkyrössä, jossa se kohtaa Kolmosesta pudonneen IKUn, koska Ikaalisissa ei ole käyttökelpoista kenttää.

Parin viikon päästä on Menkalassa paikalliskamppailu Pyry—Nops2.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos