FC Nokian naiset jyräsivät TPS2:n

Jalkapallo Läntisen alueen naisten Kolmonen käynnistyi FC Nokian osalta lauantaina vierasottelulla Turussa. TPS2 jäi nokialisten jyrän alle ja FC:n vierasvoitto kirjattiin lukemin 1–4 (1–3).

”Oli hieno aloittaa kausi ja vieläpä vierasvoitolla. Kotijoukkueella ei paljoa ollut maalipaikkoja. Peli oli periaatteessa puolessa tunnissa ohi (0–3). Peli oli hyvin hallinnassa ja tuhlasimme useita maalipaikkoja. Tolpat kolisivat”, päävalmentaja Merja Jalasto totesi Turusta.

Sini Sulonen teki avausmaalin jo 6.minuutilla. Kaksi seuraavaa maalia merkittiin Tilda Pyykkösen nimiin. Kotijoukkue sai ainokaisensa minuutti ennen jakson loppua.

Loppulukemat 1–4 teki Inari Roppola tunnin pelin jälkeen. Merja Jalaston mukaan joukkue ei ole asettanut tuloksellista tavoitetta.

”Joka peliä lähdetään voittamaan. Meillä oli nytkin B-ikäisiä tyttöjä mukana ja he saavat näin kokemusta. Pelaavathan he Suomen cupin otteluita”, jatkoi Jalasto.

FC Nokian naisten seuraava sarjaottelu on ensi lauantaina Menkalassa, kun sinne saapuu LiePa (Lieto). Ottelu alkaa kello 13.00.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos