Nokialaisille tuttu mies Toni Rautakorpi luotsaa Pyryn kiekkomiehiä ensi kaudella

Pelaajaurallaan Rautakorpi näki Suomi-sarjan ja Mestiksen. Suomi-sarjaa hän ehti pelata Pyryn paidassa kausilla 2013–2017.

Toni Rautakorpi ottaa vastuun Pyryn valmennuksesta tulevalla kaudella.

Pyryn uusi päävalmentaja tulevalle 2023–2024 kaudelle on Toni Rautakorpi, tiedottaa Nokian Pyry. Nokialaisille tuttu mies on viimeiset kolme vuotta kuulunut Tapparan U20-joukkueen valmennusryhmään saavuttaen tämän kauden päätteeksi nuorten SM-kultaa.

Pelaajaurallaan Rautakorpi näki Suomi-sarjan ja Mestiksen. Suomi-sarjaa hän ehti pelata Pyryn paidassa kausilla 2013–2017. Valmentajataipaleellaan hän on ehtinyt toimia Tapparan juniorijoukkueiden lisäksi yhden kauden Pyryn U18-joukkueessa.

”Hienoa olla täällä takaisin, laitetaan taas kaikki peliin logon puolesta. Kerran Pyry, aina Pyry. Koko organisaatiolle vielä onnittelut mestaruudesta, sitä juhlitaan vielä perjantaina ja sen jälkeen alkaa kova työ kohti seuraavaa kautta. Jotenkin tuntuu, että tällä kaupungilla olisi otettavissa vieläkin isompi ruutu Suomen kiekkokartalta ja sitä kohti tavoitellaan”, Rautakorpi kommentoi uutta pestiään.

Rautakorpi tulee jatkamaan Pyryn viime kausien urheilullisuuden ja kilpailullisuuden viitoittamalla tiellä vahvistaen pelaajien ja pelin kehittämistä seuraavalle tasolle.

”Oli hyvissä ajoin selvää, että mestaruuskauden valmentajat jatkavat kauden jälkeen Mestikseen. Rautakorpi oli ykkösvaihtoehtomme ja olemme tyytyväisiä saatuamme hänet organisaatioomme. Valmentaminen Tapparassa on tuonut Rautakorvelle paljon osaamista, jota hän pääsee Nokialla toteuttamaan. Ensi kauden tavoite on pelata mestaruudesta”, Pyry Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jani Ahmaoja kertoo Pyryn tiedotteessa.

Myös toimitusjohtaja Pekka Palonen on tyytyväinen Rautakorven paluusta Nokialle.

”Hienoa saada Toni takaisin Nokialle. Olemme nostaneet urheilullisen tekemisen tasoa viime kausien aikana ja nyt suunnitelmana on ottaa siinä taas yksi askel eteenpäin Rautakorven johdolla”, hän sanoo tiedotteessa.

Pyryn valmennusryhmässä jatkavat tulevalla kaudella valmentaja Juha-Matti Satama, jonka vastuulla on maalivahdit, ja videovalmentaja Daniil Palonen. Tiimiä täydennetään vielä yhdellä valmentajalla. Lisäksi joukkueen toimihenkilöistä jatkavat monivuotiset huoltajat Jaska Salonen ja Tuomo Katajamäki.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos