NoPS pääsi jatkoon Suomen cupissa

Jalkapallon Kolmosessa tulevalla kaudella pelaavat NoPS ja TPV kohtasivat maanantaina Menkalassa Suomen cupin toisella kierroksella. Kotijoukkue otti jatkopaikan maalein 2–1 (2–0), vaikka joutui toisella puoliajalla tamperelaisten jyrän alle.

Avausjaksolla kotijoukkueen Lauri Korvanen vei johtoon 22. minuutilla. Yhdeksän minuuttia myöhemmin peli oli jo 2–0 kotijoukkueelle. Maalarina Miska Peltola.

TPV:n kova rynnistys palkittiin 76. minuutilla, kun ex-nopsilainen Tuomas Lehti kavensi lukemiin 2–1. Erotuomari Aleksi Kerola antoi muutaman minuutin lisäaikaa, mutta se ei tuottanut TPV:lle kaivattua tasoitusta ja jatko-otteluun pääsyä.

”Olimme kyllä telineissä toisella puoliajalla. Psyyke loppui ja jalat alkoivat painaa toisella puoliajalla. TPV:lle kunnia pelistä. Tulos kelpaa mutta pelillisesti ei. Nyt aikaa reilu viikko Kolmosen avaukseen ja parin viikon päästä on NoPS–TPV-peli. TPV sai aikaan kovan kiiman tästä pelistä. Tuosta sarjaottelusta tullee varmasti kova vääntö”, toteaa päävalmentaja Eero Kanerva.

Nopsin parhaita olivat molemmat laitalinkit Lauri Seppälä ja Lauri Korvanen, jolla toisella puoliajalla alkoivat jalat painaa. Keskikentällä kapteeni Samu Jokela teki töitä hartiavoimin.

Jalkapallon Suomen cupissa voivat pelata kaikki joukkueet sarjatasosta riippumatta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos