Pyry venytti ottelusarjan viidenteen otteluun – ”Nyt on menossa kauden tärkein aika”

Suomi-sarjan välierässä Pyry venytti ratkaisun viidenteen otteluun. Lekillä oli ratkaisun paikka, mutta joukkue ei pystynyt ottamaan voittoa. Tiistai-iltana Lempäälässä Pyryn erikoistilanne pelaaminen oli erinomaista. Peräti kolme maalia joukkue tehtaili ylivoimalla. Viides maali tuli Lekin tyhjään maaliin. Pyryn vierasvoitto kirjattiin lukemin 2–5 (1–1, 1–2, 0–2).

Joukkueet kohtaavat torstai-iltana Nokialla ja voittaja lauantaina alkavaan finaaliin. Toisessa välieräparissa JHT—Hunters joutuvat myös pelaamaan viidennen, ratkaisevan ottelun torstaina Kalajoella.

”Nyt pääsimme omalle tasollemme. Ei annettu mitään ilmaiseksi kaverille. Sitä kautta päästiin tulokseen kiinni. Torstaina jatketaan ratkaisuottelussa Nokialla. Toivottavasti saamme mökin täyteen”, kertoi päävalmentaja Sakari Salmela.

Ottelun toisessa erässä Lassi Korpela onnistui kahdesti ylivoimapelissä. Korpelan 2–3-maali oli lopulta ottelun voittomaali. Näin kolmanteen erään tilanteesta 2–3.

”Saimme hyvin karistettua paineet peliin lähdettäessä. Ylivoimapeli oli nyt isossa osassa. Se on ollut ailahtelevaa. Torstain peliin lähdetään siitä, mihin Lempäälässä jäimme. Eli peli kerralla eteenpäin. Nyt on kauden tärkein aika menossa”, toteaa kaksi maalia tehnyt Korpela.

Kolmannen erän jälkimmäisellä puoliskolla Valtteri Mäkiviinikka laukoi ylivoimalla 2–4-osuman. Loppulukemat 2–5 teki Veeti Ahmaoja Lekin pelatessa ilman maalivahtia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos