Leki otti toisen kiinnityksen finaalipaikkaan

Pyry hävisi ottelun Lekiä vastaan sunnuntaina. Arkistokuva.

19.3. 19:24

Jääkiekko Sunnuntaina pelattiin kolmannet ottelut välieräsarjassa ja Leki otti toisen voittonsa kaadettuaan Nokialla Pyryn maalein 2–6 (0–1, 1–2, 1–3).

Näin Lekillä on mahdollisuus ensi tiistaina ratkaista finaalipaikka kotiottelussaan.

Sunnuntain ottelussa Leki otti ohjat heti käsiinsä. Kahden erän jälkeen Leki johti jo 3–1. Pyryn ainoan maalin teki Jese Kalliosalo.

Kolmannessa erässä Leki meni ensiksi jo 4–1-johtoon, mutta Tuukka Mäntymäen maalilla Pyry pääsi kahden maalin päähän. Ottelun kolmannen erän loppu hetkillä Pyryn päävalmentaja otti riskin ja maalivahti pois. Se kostautui, kun Leki iski kahdesti mustan lätkän nokialaisten maaliin.

Lauantaina pelattiin Lempäälässä toinen välieräottelu. Kun torstaina Nokialla oli Pyry kouluttanut Lekiä ottaen voiton maalein 9–2. Lempäälässä oli tahti toisenlainen, sillä Leki otti komean voiton maalein 6–1 (1–0, 2–1, 3–0). Näin Leki tasoitti otteluvoitot.

”Nyt meni lataus joko pahasti yli tai ali. Olimme hitaita ja huolimattomia. Leki pelasi hyvän pelin ja ansaitsi voiton. Unohdetaan tämä ja sunnuntaina palataan omalle tasolle”, toteaa päävalmentaja Sakari Salmela.

”Taas hölmöiltiin maalit kaverille. Nämä pelit ei vaan kestä sitä. Meidän jänne noudattaa sovittuja asioita. Niitä pitää parantaa, jotta kevään pelit jatkuisivat. Maalintekoon kaivataan tehokkuuta ja myös uskallusta.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos