Nokian KrP otti toisen kiinnityksen välierään

18.3. 17:28

Salibandy F-liigan puolivälierät jatkuivat Nokian KrP:n osalta lauantaina Oulussa OLS:a vastaan. Viime keksiviikkona Raholassa Näädät otti ensimmäisen voiton ja nyt tuli toinen. Välierään tarvitaan neljä voittoa. Lauantai-iltapäivän kamppailu päättyi vierasvoittoon maalein 4–6 (2–3, 0–1, 2–2). Sunnuntai-iltana joukkueet kohtaavat kolmannen kerran, ja ottelu Raholassa alkaa kello 17.00.

OLS aloitti vahvasti ja se johtikin kuuden minuutin kohdalla jo 2–0. Näätien etsikkoaika oli erän loppu puolella, kun ensiksi ajassa 15.51 Miska Mäkinen (tänään tehot 1+2) laukoi ylivoimalla kavennuksen. Joona Rantala tasoitti ylivoimalla ajassa 16.22 ja Kim Hyrkkänen laukoi 2-3-osuman. Näihin kolmeen maaliin kului aikaa 1.01.

”Annettiin kotijoukkueelle hiukan siimaa. 2–0-tilanten jälkeen parannettiin peliä ja pääsimme ottamaan pelin haltuun, joka pysyi loppuun saakka. Mahtava tason nosto joukkueelta. Olin täysin luottavainen joukkueen tekemiseen”, toteaa päävalmentaja Janne Kainulainen.

Kainulainen totesi vielä pelin jälkeen että tämän jälkeen tullaan vielä kerran Ouluun junamatkalle, ei enempää. Eli tämä tarkoittanee sitä, että ensi keskiviikkona neljännen pelin jälkeen homma on Näätien osalta maalissa.

Lauantain ottelussa Näätien ykkösnimi oli Miska Mäkinen. Joona Rantala laukoi kaksi maalia. Maalilla Miro Tuomala torjui 16 kuten Roni Tuunonen OLS:n maalilla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos