BC Nokia jätti runkosarjan osalta jäähyväiset palloiluhallille

BC Nokian viimeinen runkosarjan ottelu on keskiviikkona Lapualla. Pudotuspelit alkavat ensi viikonvaihteessa.

Hugo Boman heitti 7 pistettä ja otti 3 levypalloa BC Nokian Korisliigan viimeisessä runkosarjan kotiottelussa vanhalla palloiluhallilla.

17.3. 22:24

Perjantai-iltana oli nostalgista tunnelmaa BC Nokian ja Lahti Basketballin välisessä ottelussa. Tunteet kuumenivat loppusummerin soidessa ja yhtenä syntipukkina Johnathan Stove, jota Chris Clarke ärsytti. Onneksi tilanne saatiin äkkiä rauhoitettua. Lahti ei kätellyt vastustajaa eikä edes tuomareita. Lahti ei pelaa ensi keskiviikon jälkeen tällä kaudella.

Ottelu oli viimeinen runkosarjan ottelu tässä purkamista odottavassa hallissa. BC Nokia klaarasi ottelun voittoisasti lukemin 103-95 (29-24, 25-23, 26-21, 23-27). Ainakin yhden ottelun tulee BC Nokia pelaamaan hallissa, kun se kohtaa puolivälierässä joko Kauhajoen tai Seagullsin. Kolmella voitolla päästään välierään.

”Harmillinen loppu yleisölle, kun tunteet kuumenivat. Tuloksellisesti ei ollut panosta, mutta halusimme pelata kunnolla valmistautumisessa jatkopeleihin. Itselläni oli hyökkäyspäässä hyvää tekemistä, mutta puolustuspäässä ei ollut kunnollista tekemistä”, toteaa Antero Lehto, 21/2/5s, +/- tilastoihin 11.

Lehto oli tarkalla heittopäällä, sillä neljästä kakkosesta kaikki sisään, neljä kolmosta viidestä onnistui ja ainoa vapaaheittokin meni sisään. Hyvä peli-ilta parin viikon päästä 39 vuotta täyttävältä pelaajalta. Ansaittu joukkueen parhaan pelaajan palkinto.

Runkosarjan viimeinen ottelu Lapualla

Lahti johti ottelussa neljä kertaa ja ne olivat ensimmäisen neljän minuutin pelissä.

BC Nokian kolmoset onnistuivat nyt hyvin, sillä niistä syntyi 39 pistettä.

BC Nokialta puuttuivat Kalle Peltonen ja Mikael Laihonen. Valtteri Pihlajamäki sai Akatemiasta komennuksen peliin. Hän pääsi reiluksi puoleksi minuutiksi kentälle. Kaksi kolmosen yritystä ja yksi vapaaheitto miehen ensimmäisessä liigaottelussa. Tulos jäi laihaksi.

Perrion Callandret tehtaili 27 pistettä ja neljä levypalloa. Saatiin nokialaisittain yksi tupla-tupla pelaajaa, kun Alan Herndon sai tulokseen 13/12. Mukana kaksi onnistunutta kolmosta.

Johnathan Stove pelasi koko ottelun eli 40 minuuttia. Tuloksena 21/5, +/-tilasto +8. Malik Benlevi 10/7 ja +/- tilasto joukkueen paras +18. Hugo Boman teki seitsemän pistettä ja otti kolme levypalloa. Niko Mattila palasi pienen loukkaantumisen jälkeen kentälle ja teki neljä pistettä. Antero Lehto oli tyytyväinen Nikon paluuseen ja odottaa, että Mikael Laihonen sekä Kalle Peltonen pääsisivät nopeasti peleihin mukaan.

BC Nokian viimeinen runkosarjan ottelu on keskiviikkona Lapualla. Pudotuspelit alkavat ensi viikonvaihteessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos