Pyry murskasi Lekin ensimmäisessä välierässä

Pyry matkustaa lauantaina Lempäälään, ja kolmas ottelu on sunnuntaina Nokialla.

Lassi Korpela juhlisti välierien avausottelua iskemällä neljä maalia. Koko Pyryn joukkue oli iskussa, kun LeKi kaatui maalein 9-2.

16.3. 21:37

Pyry aloitti vahvasti torstai-iltana Suomi-sarjan välieräsarjansa Lekiä vastaan. Pyry luisteli vastustajansa täysin ulalle. Murskavoitto kirjattiin lopulta maalein 9-2 (3-0, 5-0, 1-2 ). Näin Pyry johtaa otteluvoitoin 1-0. Kolmella voitolla finaaliin. Pyry matkustaa lauantaina Lempäälään, ja kolmas ottelu on sunnuntaina Nokialla.

”Hyvä startti peliimme. Aika tyly esitys meiltä. Eipä tätä peliä kannata sen enempää miettiä. Otetaan tästä pelistä hyvät asiat kohti lauantaita. Ymmärretään taas, että se on ihan uusi tarinansa”, kertoili päävalmentaja Sakari Salmela.

Pyry aloitti vahvasti, ja kolmessa minuutissa taululla lukemat 3-0. Sen jälkeen ei avauserässä maaleilla juhlittu.

Toisessa erässä Pyry soitatti maalilaulua viidesti. Kolmas erä meni Lekille maalein 1-2.

Kentän tehopakkauksia olivat Lassi Korpela neljällä maalilla. Lasse Kylmäniemen saalis oli kolmas sekin 1+4. Valtteri Mäkiviinikka teki tehot viidellä syöttöpisteellä.

”Toivottavasti saadaan kolmessa ottelussa sarja poikki”

Pyryn maalilla Veli-Matti Mäkinen otti 29 koppia. Lekin maalivahdit Wille Mattila, joka vaihdettiin 6-0-tilanteessa, ehti torjua 15 laukausta. Valtteri Kyllisen torjuntamäärä oli 15. Molemmat ovat pelanneet aikoinaan Pyryssä.

”Leki oli koko ottelun passiivinen. Me saimme hyvän alun ja toinen erä oli myös hyvää. Kolmas erä meni vähän pelailuksi. Toivottavasti saadaan kolmessa ottelussa sarja poikki. Tulisi viikon tauko ennen finaaleja”, totesi neljän maali isä Lassi Korpela.

Lassi Korpela oli runkosarjassa kakkosena tasapistein JHT:n Jarno Palolan kanssa.

”Ei jäänyt hampaankoloon, mutta se harmittaa, että Palola sai yhden syöttöpisteen Lempäälässä, vaikkei ollut maalin aikaan edes kentällä. Mutta tällaista voi alasarjoissa tapahtua”, jatkoi Korpela.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos