Reea Hiitelä sivakoi kahdesti palkintosijoille Hopeasomman loppukilpailuissa

Reea Hiitelän kauden pääkilpailut sujuivat erinomaisesti.

9.3. 19:15

Nokialainen ja Ylöjärven Ryhtiä edustava Reea Hiitelä osallistui viime viikonloppuna Hopeasomman loppukilpailuihin. Kilpailut käytiin Lahdessa, tutulla Salpausselän stadionilla. Siellä kilpailtiin sekä maastohiihdon, mäkihypyn että yhdistetyn loppukilpailut. Yhteensä paikalla oli hiihtäjiä yli 111 urheiluseurasta.

Reea Hiitelä hiihti kaksi kertaa palkintosijoille. Perjantain N14-sarjan sprintin aika-ajoon osallistui 150 nuorta hiihtäjää. Nokialainen hiihti kilometrin mittaisen sprintin vapaalla tyylillä aikaan 2.28,17 ja oli aika-ajon 20:s. Erävaiheeseen pääsi 30 nopeinta hiihtäjää. Hiitelä hiihti ensimmäisessä erässä neljänneksi ja paransi aika-ajon aikaa noin 4 sekuntia, mutta se ei riittänyt jatkoon. Loppusijoitus sprintissä hienosti 18:s.

Reea Hiitelä osallistui myös viestiin vuotta vanhempien vanhempien sarjassa.

Lauantaina hiihdettiin perinteisen tyylin normaalimatkat. Osallistujia oli runsaasti, 70 hiihtäjää N14-sarjassa. Reea Hiitelä hiihti 3 kilometrin matkan aikaan 11.10,1 ja oli tiukassa ja jännittävässä kilpailussa 13:s. Hän voitti viime vuoden Suomen mestarin 0,5 sekunnilla ja jäi kahdeksannesta sijasta vain 9 sekuntia.

Molempien matkojen Suomen mestariksi hiihti Hämeenlinnan hiihtoseuraa edustava monilahjakkuus Venla Mennala.

Sunnuntaina Reea Hiitelä hiihti vielä seurakavereiden kanssa (Vilma Pyhtilä ja Helmi Koskela) vuotta vanhempien sarjassa N16 3x3 kilometrin viestissä. Viestijoukkueen sijoitus oli 16:s.

Palkintojenjako normaalimatkan jälkeen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos