Ivan Perälä iski voittoon Tallinnassa, vaikka flunssa oli viedä voimat

Nokialaisnyrkkeilijä Ivan Perälä (vas.) kukisti vastustajansa teknisellä tyrmäyksellä Tallinnassa. Voittoon nyrkkeili myös liperiläinen Marko Mononen, joka iski uransa kahdeksannen voiton Ukrainan Viacheslav Ivanenkon kustannuksella.

13.2. 17:00

Ammattinyrkkeily.net-sivuston perinteisen Vuoden Soturi 2022 -äänestyksen tammikuun lopussa voittanut nokialainen ammattinyrkkeilijä Ivan Perälä voitti lauantai-iltana Tallinnassa uransa viidennen ammattilaisottelun. Georgian Tristan Khizanishvili kukistui ottelun toisessa erässä teknisellä tyrmäyksellä.

Lue lisää: Nokialaisnyrkkeilijä Ivan Perälä valittiin Vuoden Soturiksi – Aiempiin voittajiin kuuluvat muun muassa Robert Helenius ja Juho Haapoja

Kolmannen keskeytysvoittonsa iskenyt Perälä oli kärsinyt ottelun alla flunssasta, mutta toipui levon myötä kuitenkin ottelukuntoon ja aloitti ottelun vahvoilla ja terävillä iskuilla erityisesti georgialaisnyrkkeilijän vartaloon. Toisessa erässä Perälän useiden kovien osumien myötä Khizanishvilille laskettiin lukua ja samassa yhteydessä kehätuomari myös keskeytti ottelun Perälän voitoksi.

26-vuotiaan Perälän ottelulista on nyt lukemissa 5–0, 3 KO. Nokialaisen seuraava ottelu on määrä käydä maaliskuun lopussa Wienissä, Itävallassa.

”Viikkoa ennen ottelua alkanut sairastelu aiheutti pientä pelkoa ennakkoon, että pystynkö ottelemaan, mutta onneksi flunssa meni viime hetkillä ohi niin, että pystyin nousemaan kehään täydessä iskussa. Minulla on mahtava tiimi ympärilläni ja nyrkkeilijänä olen kehittynyt ammattilaisuran alkuvaiheessa isoin harppauksin”, kommentoi Ivan Perälä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos