Nokian KrP venytti voittoputkensa neljään

Nokian KrP otti voiton Espoon Oilersista luvuin 5–8.

Mikko Laakso laukoi Espoon Oilersia vastaan ottelun avausmaalin. Kuva on joulukuun pelistä Classicia vastaan. Nokian KrP ja Classic kohtaavat uudelleen tammikuussa.

22.12.2022 6:51

Keskiviikkoillan F-liigassa Nokian KrP vietti voittoisissa tunnelmissa Espoossa, jossa kotijoukkue Oilers jäi pahasti jalkoihin. Näädät otti vierasvoiton lopulta lukemin 5–8 (1–2, 2–3, 2–3). Näin Nokian KrP:lle syntyi neljäs peräkkäinen voitto, ja joukkue siirtyi joulutauolle kakkossijalla. Näädillä on 19 ottelua ja pisteitä 41. Sarjakärjessä porskuttelee edelleen TPS 17/46. TPS tulee loppiaisena Raholaan, kun joulutauko on vietetty.

”Hyvin puolustettiin Oilers sen mukavuusalueelta. Eivät päässeet rallattelemaan. Hieno lähteä voittoputkessa pienelle tauolle. Loppiaisena on Raholassa todellinen kärkikamppailu”, aloitti päävalmentaja Janne Kainulainen.

Nokian KrP sai nopean startin otteluun, kun ajassa 0.31 Mikko Laakso laukoi avausmaalin. Avauserän jälkeen tilanne 1–2.

Toisessa erässä alkoi Joonatan Kovanen -show: puhdas hattutemppu eli kolme maalia peräkkäin. Kaikissa maaleissa syöttäjä oli Joona Rantala.

Kolmannen erän alussa kotijoukkue pääsi maalin päähän rangaistuslaukauksella, mutta se ei riittänyt. Ottelu huipentui Joonatan Kovasen neljänteen maaliin ajassa 59.39. Kovasen saldo illasta oli 4+2.

”Ottelussa oli jotenkin matala intensiteetti. Taisivat molemmat joukkueet olla joulumielellä. Meiltä kypsä esitys ja pääsimme purkamaan vastustajan rypistelyt. Olemme syksyn aikana saaneet rentoutta peliimme, ja se näkyy kentällä”, totesi Kovanen.

Viime keväänä muodostui ketju Joona Rantala–Mikko Laakso–Joonatan Kovanen.

”Syyskausi meni lopulta hyvin, vaikka meillä oli kovat haasteet maalivahtipuolella, kun Miro (Tuomaala) loukkaantui ja myös kapteeni Vili Liposen pelit olivat ohi. Edessä on ensimmäinen iso haaste tammikuussa (21.1.), ja siellä vastassa Classic välierässä. Ei muuta kuin hyvät joulut kaikille faneillemme ja pallorikasta uutta vuotta”, Kainulainen sanaili lopuksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos