BC Nokia järjesti itsenäisyyspäivän trillerin

6.12.2022 18:44

Koripallo BC Nokia ja Honka (Espoo) järjestivät trillerimäisen itsenäisyyspäivän tapahtuman sunnuntaina Nokian palloiluhallilla. Honka johti ottelua kolmesti pisteellä ensimmäisellä neljänneksellä.

Puoliajalla Nokian johto oli yhdeksän pistettä (45-36). Kolmannella neljänneksellä suurin johto oli 14 pistettä. Mutta viimeisellä neljänneksellä Näätien peli alkoi sekoilla ja Honka tuli tasoihin tilanteeksi 72-72. Onneksi pallo pyöri kotijoukkueelle ja yksi kahden pisteen onnistunut heitto sekä kaksi vapaaheittoa ratkaisivat lopullisesti voiton. Voitto kirjattiin trilleristä lopulta lukemin 76-72 (21-17, 24-19, 13-16, 18-20). Niko Mattila oli poissa.

” Pääasia oli, että kilpailimme. Jouduimme puolustamaan valtaosan pelistä. Emme heittäneet hyvin ja näin ollen piti keskittyä puolustamaan. Jatkossa meidän pitää tehdä enemmän pisteitä”, toteaa päävalmentaja Greg Gibson.

Neljä Näätä-pelaajaa pääsi yli 10 pisteen ja kaksi tupla-tuplaakin tuli. Alan Herndon 17/10. Mies heitti yhteensä 10 kahden pisteen (6/7)ja kolmen pisteen heittoa (1/3).

Toinen tuplamies oli Perrian Callandret 11 pistettä ja 10 levypalloa. Syöttöjä hän antoi seitsemän. Malik Benlevi teki tasaista työtä. Pisteitä 15, levypalloja kaksi sekä syöttöjä hän jakeli viisi.

Johnathan Stove oli yksin yritteliäs. Hän heitti yhteensä 17 kertaa kakkosta tai kolmosta. Kahden pisteet heitoista kaksi upposi, kun yrityksiä oli 11. Kolmosissa lukemat olivat 2/6. Mies voisi lainata palloa useimminkin, mutta älytön ryntäys ruuhkiin. Kun pilli ei soi alkaa valitus. Mikael Laihonen 6/4, kaikki viisi kolmosen yritystä menivät ohi, Elias Sauramo 1/2 ja Kalle Peltonen 5/2.

Antero Lehto pelasi reippaasti yli 30 minuuttia ja tuloksena yhdeksän pistettä, kolme levypalloa ja sama määrä syöttöjä.

”Nytkin viisi aloitusviisikon pelaajaa pelasivat kaikki yli 30 minuuttia. Toivottavasti saadaan pian sairastuvalta miehiä kehiin. Jännäksihän ottelu lopulta meni. Meillä paistaa pelaamisessa epätasaisuus. Enemmän tarvittaisiin tasaisuutta. Molemmissa päissä näkee nuo tilanteet. Nyt mennään perjantaiksi Lapualle cupin puolivälierään revanssi mielessä”, toteaa Antero Lehto.

Lehto odottaa ottelusta mielenkiintoista. Pari viikkoa sitten Lapua kävi Nokialla ottamassa murskavoiton. Sunnuntaina Kobrat hävisi kotikentällään Katajalle 25 pistettä.

Cupin pelin jälkeen maanantaina on Korisliigan ottelu Kouvolassa ja perjantaina KTP saapuu palloiluhallille.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos