Nopsin edustusjoukkueen haaveet noususta jalkapallon Kakkoseen lopahtivat

Nopsin olisi voitettava ensi lauantaina Nokialla pelattava ottelu vähintään 7–0, jotta paikka Kakkosessa irtoaisi.

16.10. 18:10

Miesten Kakkosen nousukarsinnan ensimmäisessä osaottelussa Atlantis/Akatemia—Nops ratkaistiin paljolti nousija. Kotijoukkue iski taululle tylyt lukemat 6–0 (1–0). Tämä tietää lähes varmuudella Atlantikselle Kakkosen paikkaa, sillä Nopsin olisi voitettava ensi lauantaina Nokialla pelattava ottelu vähintään 7–0. Edellisen kerran Nops on ollut karsinnassa 11 vuotta sitten.

Atlantis/Akatemia ei voi nousta Kakkoseen, sillä seuran edustusjoukkue on siellä. Nyt Atlantis/Akatemia tullaan muuttamaan uudeksi yhdistykseksi, joka saa tämän nousupaikan. Akatemian joukkue on lähes sataprosenttisesti ulkomaalaistaustainen ryhmä. Tässä joukkueessa oli muutama pelaaja, joka voitti seuran A-nuorissa lauantaina SM-kultaa.

”Ensimmäinen jakso sätkittiin mukana, mutta toisen jakson alussa tullut 2–0 oli liikaa. Hetkeä myöhemmin kymmenminuuttinen oli meille todellinen musta hetki. Kolme maalia ja peli pelattu. Sanotaan, että 3–0 tai 4–1 olisi ollut siedettävä ja jättänyt jotain saumaa viimeiseen otteluun”, toteaa pettynyt päävalmentaja Eero Kanerva.

Kanervan mukaan olisi pitänyt pitää pelisuunnitelmasta kiinni ja olla paljon kurinalaisempi.

”Täytyy sanoa, että Atlantiksen porukka on Kakkosen joukkue. Nopeita pelaajia, jotka juoksivat läpiajoihin. Tuli turhan rumat lukemat. Mutta viimeinen peli pelataan ja lähdetään voittamaan sitä, mutta mahdoton vuori on kiivettävänä”, jatkoi Kanerva.

Kakkosen karsinnan toinen osa pelataan ensi lauantaina Nokialla, ja pelipaikaksi on merkitty päänurmi. Tulevan viikon sää näyttää, pelataanko nurmella vai ei.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos