Pyry otti jääkiekon Suomi-sarjan vierasvoiton Seinäjoella – voitto tietää sarjakärjen paikkaa

15.10. 20:50

Pyry otti viikonvaihteessa molemmista Suomi-sarjan otteluista voitot. Perjantaina kaatui kotikaukalossa LeKi ja lauantaina S-Kiekko Seinäjoella maalein 3–7 (0–3, 2–2, 0–2). Näin Pyry on sarjakärjessä.

”Hyvä viikonloppu meiltä. Lauantaina loppui pelaaminen eka erän jälkeen. Mutta parempia oltiin paikallaolijoista. Saimme hyvin tulosta laajalta rintamalta. Ei muuta kuin kohti seuraavaa koitosta”, kertoo päävalmentaja Sakari Salmela.

Pyryn maalareina avauserässä olivat Veeti Ahmaoja, Jesse Kalliosalo ja Eetu Laukkanen. Toisessa erässä maaliverkkoa heiluttelivat Saku Hautamäki ylivoimalla ja Lauri Salmi. Marko Huhtanen ja Jesse Kalliosalo olivat kolmannen erän Pyryn maalarit.

Viisi minuuttia ennen ottelun loppua Valtteri Mäkiviinikka sai ulosajon puolustaessaan joukkuetoveria, jota tultiin selkään rajuin ottein.

”Annoin kaverille pientä nenäpokkaa. Tämä viikonloppu oli loppujen lopuksi hyvä. Toinen erä oli meiltä huonoa, mutta muuten pelimme riitti kolmeen sarjapisteeseen. Ei siis parasta, mutta riittävää”, toteaa ulosajon saanut Mäkiviinikka.

Lauantaisten pelien jälkeen Pyry on yksin sarjakärjessä 18 pisteellä, ja pelattuja otteluita on kahdeksan. Hunters 8/15, RaaheK 9/15. Pyry kohtaa ensi lauantaina kärkikamppailussa Huntersin kotikaukalossa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos