Nopsin miehillä todellinen juhlan paikka Lempäälässä: Nops karsii noususta Kakkoseen

8.10. 20:16

Palloliiton läntisen alueen Kolmosen ratkaisu Kakkosen karsijasta venyi lauantaina kahteen otteluun.

Nops pelasi ”kotikentällään” Lempäälässä Loisketta vastaan. Tasapisteissä ollut TPV kohtasi ACE:n. Ennen viimeisen kierroksen otteluita Nopsilla oli neljän maalin etu.

Kummassakin paikassa seurattiin kaverin otteita. TPV rummutti kovaa ja se johtikin välillä jo 6–0. Lopputulos ottelusta oli 8–1. Näin TPV:n maaliero oli 86–16. Lempäälässä oli hiukan nihkeämpää maalien suhteen. Avausjakson jälkeen Nops johti 2–0 Niilo Jalkasen ja Pekkä Äijälän maaleilla.

Toisella puoliajalla Loiske kavensi 71. minuutilla lukemiksi 2–1. Mutta kahdeksan minuuttia myöhemmin joukkue sössi, tilanne 3–1. Kun kello näytti 87 minuuttia, Santeri Konttinen viimeisteli loppulukemiksi 4–1. Konttinen pelasi ensimmäisen Kolmosen ottelunsa ja oli päävalmentaja Eero Kanervan jokerikortti otteluun.

Näin Nopsin maaliero oli 88–18 eli +70, kuten Palloveikoillakin. Kuitenkin kaksi enemmän tehtyä maalia ratkaisi Nopsin karsintapaikan Kakkoseen.

”Olihan se huikea päivä. Kyllä me tarkkaan seurattiin viimeiset minuutit mitä, TPV tekee. Jos olisi sydänvaivoja, ei tällaista kestäisi. Olihan meillä tolppa- ja ylärima­laukauksia, mutta ei vaan saatu sisään. Onneksi nämä neljä maalia riittivät”, toteaa tyytyväinen päävalmentaja Eero Kanerva, joka johdatti joukkueensa saunaan ja nauttimaan virvokkeita.

Nops kohtaa etelän lohkosta Atlantis Akatemian. Ensi viikon lauantaina pelataan ensimmäinen osa ja siitä viikon päästä toinen cup-systeemillä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos