Miki Saarinen valmistautui salibandykauteen jämäroolissa – Sitten nokialainen nousi täysin yllättäen mestariehdokkaan tärkeimmäksi pelaajaksi

Nokian KrP:n Miki Saarisen piti olla joukkueensa kolmas maalivahti. Kesän tapahtumat nostivat hänet kuitenkin avainrooliin. Saarinen kertoo, mitä tapahtui ja miten hän on kohdannut uuden tilanteen. Hän on isossa roolissa, kun KrP kohtaa keskiviikkona Aamulehden Viikon ottelussa Classicin paikalliskamppailussa.

20-vuotias nokialainen Miki Saarinen nousi yllättäen KrP:n salibandyjoukkueen ykkösmaalivahdiksi alkaneella kaudella. ”Yritän nauttia parhaani mukaan”, hän kertoi ennen keskiviikon viimeistelyharjoituksia Raholassa.

5.10.2022 9:02

Nokian KrP:n maalilla nähdään alkukauden mielenkiintoisin salibandytarina, kun keskiviikkona alkaa kauden ensimmäinen miesten salibandyliigan Pirkanmaan paikallispeli Tampereen Classic–KrP.

KrP:n maalia vartioi 20-vuotias paljasjalkainen nokialainen Miki Saarinen. Hän kohosi yhdessä kesässä liigadebyyttiä odottavasta kolmosmaalivahdista yhden mestarisuosikin ykkösmaalivahdiksi. Rooliin, joka on tärkeimpiä, jopa tärkein pelipaikka joukkueessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos