Ringeten taktisuus vei voiton jääkiekon fyysisyydestä – 4-vuotiaista asti jäällä viilettäneet nokialaislupaukset Titta ja Jenna saalistivat Ilveksen riveissä yllätyspronssia: ”Näytimme, että meidän yli ei kävellä”

Nokialla on päästy tänä keväänä nauttimaan ringettemenestyksestä. Ensin Nokian Urheilijat kirkasti edellisvuoden hopeansa ja nappasi kotiyleisön edessä SM-kultaa. Pian tämän jälkeen kaksi nuorta NoU:n kasvattia lisäsivät palkintokaappinsa sisältöä peräti tuplamitaleilla.

Titta Toiminen ja Jenna Parviainen voittivat SM-pronssia Ilves Ringeten B- ja C-junioreissa. Kausi alkoi kummassakin ikäluokassa ailahtelevasti, mutta joukkuehenki näytti lopputurnauksissa merkityksensä. ”Porukalla pystyy pakottamaan häviöstä johtuvan pahan mielen pois. Ringette opettaa käsittelemään pettymyksiä ja keskittymään tulevaan”, Titta Toiminen sanoo.

1.5. 18:00

Ilves Ringeten riveissä sekä B- että C-nuorten SM-pronssia voittaneet nokialaiset Titta Toiminen ja Jenna Parviainen eivät iloaan peittele. SM-mitalit olivat kaksikon mukaan melkoinen saavutus, ottaen huomioon kauden ailahtelut.

”B-nuorissa kausi alkoi neljän hengen harjoituksilla, kun koronatilanne vaikutti ja osa treenasi edustuksen kanssa. Joulun tienoilla tilanne vakiintui ja saatiin pari uutta pelaajaa, mutta silti oli hilkulla, että pääsemmekö edes ylempään jatkosarjaan. Mutta niin vain taistelimme pronssille, ja taisimme yllättää itsemme lisäksi kaikki vastustajatkin”, Toiminen iloitsee.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos