Henri Johansson hakee uransa ensimmäistä Suomen mestaruutta keskiviikkona alkavissa finaaleissa. Hänen seuransa Nokian KrP kohtaa Tampereen Classicin. ”Se jää varmasti harmittamaan, jos liigamestaruutta ei ikinä tule”, hän sanoo.

Pitkän ja ennätyksellisen uran tehnyt KrP:n hyökkääjä Henri Johansson on ollut tähti myös Classicissa, mutta Suomen mestaruus puuttuu yhä – Finaalitaisto alkaa tänään

Henri Johansson harjoitteli nuorena jopa seitsemän tuntia päivässä Toijalan monitoimihallissa. Hänen siirtonsa Classicista Nokialle aiheutti aikanaan kohua. KrP:ssä arki ei ole aina ollut herkkua: ”Treeneissä saattoi olla yhdeksän pelaajaa ja maalivahti.” Kaikkien aikojen pörssikärki ei ole kuitenkaan halunnut jättää kotiseutuaan.


20.4. 8:21

Tampereen Classic ja Nokian KrP aloittavat salibandyn miesten liigan finaalisarjan keskiviikkona. Kutkuttavan paikallispelisarjan kiinnostavin hahmo on Henri Johansson. Pitkän ja ennätyksellisen uran tehnyt hyökkääjä on ollut tähti molemmissa seuroissa, mutta Suomen mestaruus puuttuu yhä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos