Koronapassi mahdollistaa kannustamisen kokoontumisrajoitusten aikana - Urheilu - Nokian Uutiset

Koronapassi mahdollistaa nokialaisjoukkueiden kannustamisen kokoontumisrajoitusten aikana – Passia kysytään jo lauantaina Nokian Pyryn kotiottelussa

Korisliigan ja F-liigan maaottelutaukojen vuoksi BC Nokian ja KrP:n ei ole vielä tarvinnut tehdä käytännön järjestelyjä koronapassin käyttöönotosta. Nokian Pyrylle koronapassi oli selvä valinta.

Nokian Pyry saa juhlia yleisön koronarajoitustenkin aikana, koska seura ottaa käyttöön koronapassin. Ottelua seuraamaan haluavien on esitettävä koronapassi ja henkilöllisyystodistus päästäkseen katsomoon. Arkistokuva.

23.11. 13:06 | Päivitetty 24.11. 16:26

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto (avi) antoi tiistaina tartuntatautilain nojalla määräyksen kokoontumisrajoituksista Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja Punkalaitumen alueille. Määräyksen mukaan sisätiloissa järjestettävien yli 100 hengen tapahtumien ja yhteislaulutilaisuuksien järjestäminen on kielletty. Kielto ei koske tilaisuuksia, joissa kaikille on määritellyt istumapaikat tai käytössä on koronapassi. Rajoitukset tulevat voimaan marraskuun 24. päivä ja kestävät 19. joulukuuta saakka.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos